A tortillákat süssük meg forró olajban, hogy ropogósak legyenek. Ha kész, tegyük őket papírtörlőre, hogy a felesleges olajat felszívja.
A tortillák akkor lesznek tökéletesek, ha enyhén aranybarnák és ropogósak. Figyeljünk, hogy ne égjenek meg!
Az avokádókat vágjuk félbe, távolítsuk el a magjukat, és a húsát kanalazzuk ki egy tálba. Villával pépesítsük.
Az avokádót akkor érdemes használni, amikor érett, így krémesebb textúrát kapunk.
A vöröshagymát és a paradicsomot finomra vágjuk, a koriandert felaprítjuk, majd mindent hozzáadunk az avokádóhoz.
A hagyma és paradicsom édes íze szépen kiegészíti az avokádó krémességét, míg a koriander frissességet ad a guacamolének.
Adjuk hozzá a lime levét, sót és borsot, majd jól keverjük össze. Ha szeretnénk, adjunk hozzá apróra vágott jalapeño paprikát is a csípős íz érdekében.
A lime friss íze kiemeli a guacamole gazdag textúráját, a jalapeño pedig fokozza a pörgetést!
A kész guacamolét halmozzuk a frissen sült tostádákra, és azonnal tálaljuk.
A tostada azonnali fogyasztásra a legjobb, mert a ropogós állaga megőrzi frissességét.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.