Az uborkát hámozd meg, majd reszeld le apróra.
Ha szeretnéd, a reszelés után az uborkát tedd egy konyharuhába, és nyomd ki belőle a felesleges vizet.
A joghurtot tedd egy tálba, majd keverd hozzá a reszelt uborkát.
Használj friss görög joghurtot a legjobb textúrához.
Apróra vágd fel a friss mentát és a fokhagymát, majd add hozzá a joghurthoz.
Ha szereted a menta ízét, bátran adj hozzá több friss mentát!
Ízesítsd sóval, borssal és egy kevés olívaolajjal.
A bors fűszeres aromája és az olívaolaj simasága tökéletesen kiegészíti a raita ízét.
Csepegtess egy kis citromlevet a raitára, hogy frissebb legyen az íze.
A citromlé hozzáadása még frissebbé és élénkebbé teszi az ízeket.
Alaposan keverd össze, majd tálald hidegen.
A raita a legfinomabb, ha legalább 30 percig hűtőben pihen, hogy az ízek összeérjenek.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.