A főtt babot és a kukoricát szűrd le, és öblítsd át hideg vízzel.
Az alapos öblítés eltávolítja a felesleges keményítőt és nátriumot, ami jobb ízt eredményez.
A kaliforniai paprikát és a lilahagymát vágd apró kockákra.
A zöldségek egyenletes méretűre vágása biztosítja, hogy minden falatban ugyanaz az ízélmény legyen.
Egy nagy tálban keverd össze a babot, a kukoricát, a paprikát és a lilahagymát.
Használj elég nagy tálat, hogy a keverés során ne szóródjon ki semmi.
Egy kisebb edényben keverd össze az olívaolajat, a citromlevet, a sót, a borsot és a köményt.
A citromlé helyett használhatsz lime-ot is, ha azt jobban szereted. Kóstold meg az öntetet, és ízesítsd a saját ízlésed szerint.
Öntsd az öntetet a salátára, és keverd jól össze, hogy minden összetevő egyenletesen bevonódjon.
Keverés után hagyd a salátát legalább 30 percig állni a hűtőben, hogy az ízek összeérjenek.
Tálalás előtt szórd meg frissen aprított petrezselyemmel az extra ízért.
A petrezselyem helyett használhatsz koriandert is, ha azt jobban szereted.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.