Mosd meg a paradicsomot, paprikát és avokádót, majd vágd kis kockákra.
Az avokádó könnyen megbarnul, ezért közvetlenül a tálalás előtt vágd fel, és locsold meg citromlével vagy lime lével.
Egy nagy salátástálban keverd össze a fekete babot, a kukoricát, a paradicsomot, a paprikát és az avokádót.
Használhatsz konzerv babot és kukoricát, de alaposan öblítsd le őket felhasználás előtt.
Készítsd el az öntetet: keverd össze az olívaolajat, a lime levét, a chili pelyhet, a sót és a borsot egy kis tálban.
Az öntetbe adhatsz egy kis mézet vagy agavé szirupot is, ha édesebben szereted.
Locsold meg az öntettel a salátát, és óvatosan forgasd össze, hogy az összetevők ne sérüljenek.
Az öntetet csak közvetlenül tálalás előtt add hozzá, hogy a saláta friss és ropogós maradjon.
Szórd meg a salátát friss korianderrel, és azonnal tálald.
Ha nem szereted a koriandert, helyettesítheted petrezselyemmel.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.