A káposztát vágd vékony csíkokra. A paradicsomot vágd fel kis kockákra, és a fokhagymát apróra vágva tedd félre.
A káposzta vágásánál ügyelj arra, hogy a csíkok egyenletesek legyenek, hogy egyenletesen megpuhuljanak a főzés során.
Egy nagy serpenyőben hevítsd fel az olívaolajat, és pirítsd meg a fokhagymát és zöldhagymát, amíg illatosak lesznek.
A fokhagyma pirításánál ügyelj arra, hogy ne égjen meg, mert a megégett fokhagyma keserű ízt adhat az ételnek.
Add hozzá a felvágott paradicsomokat a serpenyőbe, és főzd 5-7 percig, hogy levet engedjenek.
A paradicsomot addig főzd, amíg a leve el nem párolog, és a paradicsomok kicsit megpuhulnak.
A káposztát tedd a serpenyőbe, és főzd 5-7 percig, amíg megpuhul, de még ropogós marad.
Ha szeretnéd, egy kis vizet vagy alaplevet is adhatunk a káposztához, hogy jobban puhuljon.
A yuba-t (szója bőrt) vágd kisebb darabokra, és tedd a serpenyőbe a káposztás-paradicsomos keverékhez. Főzd még 5 percig.
A yuba gyorsan megszívja a fűszereket és ízeket, így nem szükséges hosszú ideig főzni.
Sózd, borsozd ízlés szerint, majd tálald friss korianderrel megszórva.
A koriander frissességet ad az ételnek, így bátran használj belőle bőségesen.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.