Főzd meg a soba tésztát a csomagoláson található utasítás szerint. Miután megfőtt, szűrd le és öblítsd le hideg vízzel, hogy megállítsd a főzési folyamatot.
A soba tészta gyorsan megfő, figyelj arra, hogy ne főzd túl, mert akkor könnyen szétfolyhat.
A lime-ot vágd félbe és facsard ki a levét. A zöldhagymát finomra vágd.
A lime friss savanykás íze tökéletesen illik a soba tésztához, és segít kiemelni a szója szósz gazdag ízét.
A szója szószt és a mirint keverd össze egy tálban, és adj hozzá egy kevés vízet, hogy a szósz ne legyen túl sós.
A mirin édesebb ízt ad a szója szósznak, így a két íz jól kiegyensúlyozza egymást.
Tálald a soba tésztát egy tálban, locsold meg a szójaszósz keverékkel, és szórd rá a vágott zöldhagymát, lime levet, valamint a szezámmagot.
A szezámmag extra ropogós textúrát ad az ételnek, míg a lime frissességet és savanykásságot biztosít.
A wasabit tálald külön, hogy aki szeretné, hozzáadhassa az ételhez.
A wasabi egy erős, fűszeres ízt ad, így ha szereted a csípős ízeket, bátran keverd hozzá.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.