A zöldségeket tisztítsd meg, majd vágd őket egyforma, kb. 2-3 cm-es darabokra.
A zöldségeket próbáld egyformára vágni, hogy mindegyik egyenletesen sülhessen!
A fokhagymát és a gyömbért hámozd meg, majd vágd finomra.
A friss gyömbér sokkal ízesebb, mint a szárított változata, és jobban átjárja a pác a zöldségeket.
Egy tálban keverd össze a kókusztejet, curry port, tahint, citruslét, sót és borsot. Tedd bele a fokhagymát és a gyömbért.
Ha szeretnéd, adj hozzá egy kis chiliport a pácba, hogy egy kis pikantériát adjon az ételnek.
A zöldségeket tedd a pácba, és hagyd őket marinálódni legalább 30 percig a hűtőben.
Minél tovább pácold, annál jobban átjárják a fűszerek a zöldségeket.
A zöldségeket húzd fel nyársakra vagy fogpiszkálókra.
Használj bambusz nyársakat, vagy fém nyársakat is, de ügyelj arra, hogy a zöldségek ne csússzanak le.
A nyársakat grillezd vagy süsd serpenyőben 4-5 percig, míg a zöldségek szépen megpirulnak és átsülnek.
Ne süsd túl, mert a zöldségek könnyen kiszáradhatnak!
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.