A csirkehúst főzd meg a vízben sóval 20-25 percig, amíg teljesen megpuhul.
A csirkehúsból készíthetsz levest, amit később felhasználhatsz az ételhez, így gazdagabb ízt kapsz.
A rizst külön főzd meg a csirkehúsos alaplében a csomagoláson lévő utasítás szerint.
A rizs ne legyen túlfőzve, hogy ne váljon pépes állagúvá.
A tojásokat verd fel a citromlével és egy csipet sóval, hogy a keverék sima legyen.
A tojás és citromlé keverékét ne melegítsd túl hirtelen, hogy a tojás ne sülhessen meg.
A főtt csirkehúst vedd ki a vízből, és szedd le a csontjairól, majd aprítsd fel.
A hús aprítása előtt hagyd egy kicsit hűlni, hogy könnyebben dolgozhass vele.
A tojásos-citromos keveréket lassan öntsd a forró leveshez, folyamatosan kevergetve, hogy krémes állagot kapj.
Az ételt alacsony lángon tartsd, hogy a tojás ne csomósodjon össze.
Add hozzá a felaprított csirkehúst és a főtt rizst a leveshez, majd tálald melegen, friss petrezselyemmel megszórva.
A petrezselyem friss, citrusos íze tökéletesen illik a tojásos-citromos leveshez.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.