A vegan bacalhaut (tengeri alapú növényi alternatíva) öblítsd le, és vágd kisebb darabokra.
A vegan bacalhau textúrája nagyon hasonló a hagyományos sózott haléhoz, így tökéletesen helyettesíti.
A főtt burgonyát hámozd meg és vágd fel kisebb darabokra, majd tedd félre.
A főtt burgonya adja az étel alapját és segít sűríteni a szószt.
A lilahagymát vágd vékony karikákra, a fokhagymát apróra.
A lilahagyma szép színt ad az ételnek, és finom édes ízt kölcsönöz.
Egy nagy serpenyőben hevítsd fel az olívaolajat, és pirítsd meg benne a fokhagymát és lilahagymát, amíg üvegesek nem lesznek.
A fokhagyma és lilahagyma illata tökéletes alapot ad az ételnek.
Add hozzá a vegan bacalhaut, és főzd 5-7 percig, hogy a fűszerek és hagymák összeérjenek.
A bacalhau textúrája jól összeér a fűszerekkel, így minél tovább főzöd, annál ízesebb lesz.
Öntsd hozzá a növényi tejet és a vegan főzőkrémet, és hagyd főni 10-15 percig, amíg a szósz besűrűsödik.
A vegan főzőkrém a szósz sűrűségét segíti, hogy krémes és gazdag legyen.
Tálald a kész ételt főtt burgonyával, és szórd meg friss petrezselyemmel.
A petrezselyem frissessége kiválóan kiegészíti a gazdag, krémes ételt.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.