Bagel pulykasonkával és krémsajttal, friss petrezselyemmel díszítve

Bagel pulykasonkával

A bagel egy tradicionális reggeli étel, amely világszerte elterjedt. A pulykasonkás bagel egy friss és tápláló változata ennek a klasszikus ételnek, amely gyorsan elkészíthető és tökéletes egy rohanós reggelre. A pulykasonka, az uborka és a krémsajt kombinációja egy friss, gazdag ízt ad, amely tökéletesen illik a ropogós bagelhez. Ez a recept ideális választás egy könnyű reggeli vagy egy gyors ebéd számára, amelyet bármikor élvezhetsz.

Előkészület 10 perc
Elkészítés 5 perc
Teljes 15 perc
1200 Kcal
Facebook
Twitter
LinkedIn

Hozzávalók

Adagok: 4
4 db Bagel
150 g Pulykasonka
150 g Krémsajt
1 db Friss uborka
1 ek. Friss petrezselyem
0.5 tk.
0.5 tk. Fekete bors

Bevásárló kosár ikon Bevásárló lista (0)

    Allergén információ
    GluténGlutén
    TejTej

    Elkészítési Lépések

    1

    Kezdjük a bagellel: helyezd őket egy sütőlapra, és tedd őket egy előmelegített 180°C-os sütőbe körülbelül 5 percig, hogy friss, meleg és ropogós legyen.

    Ha friss bagelt használsz, ezt a lépést elhagyhatod, mivel a friss bagel már puha és ízletes.

    2

    A pulykasonkát vágd vékony szeletekre, hogy könnyen elférjenek a bagelen.

    A pulykasonka vékonyabb szeletei segítenek, hogy könnyen elférjenek a bagelen, és ne legyenek túl terjedelmesek.

    3

    A krémsajtot tedd egy tálba, és ízesítsd sóval és fekete borssal. Keverd simára.

    A krémsajt gazdag és lágy alapot ad a bagelnek, amely jól passzol a pulykasonka és az uborka friss ízéhez.

    4

    A kész bagelt vágd ketté, és kend meg mindkét felét a fűszeres krémsajttal.

    Ne sajnáld a krémsajtot, mert ez fogja segíteni, hogy a pulykasonka és a bagel ízei összhangba kerüljenek.

    5

    Tedd a szeletelt pulykasonkát és uborkát a bagelre, majd szórd meg friss petrezselyemmel.

    A petrezselyem frissességet ad, de ha nem szereted, próbálj meg más fűszereket használni, mint például snidlinget.

    6

    Tálald az elkészült bagelt azonnal, és élvezd a pulykasonka, uborka és krémsajt ízét a ropogós bagellel.

    Ez az étel frissen a legfinomabb, de ha több személyre készíted, akkor minden egyes bagelt külön tálalj.