A tésztát főzd meg sós vízben az utasítások szerint, majd szűrd le és tedd félre.
Ne főzd túl a tésztát, hogy megőrizze a kívánt állagát.
A marhahúst vékony szeletekre vágd, és egy serpenyőben pirítsd meg sesame olajjal.
A húsnak gyorsan kell sülni, hogy puha maradjon. Ne tedd túl forróra a serpenyőt.
A zöldségeket (pl. brokkoli, sárgarépa) aprítsd fel, és egy másik serpenyőben, egy kevés olajon pirítsd meg őket.
A zöldségek ropogós állaga nagyon fontos, így ne süsd túl őket.
Egy másik serpenyőben, egy kevés olajon pirítsd meg a finomra vágott fokhagymát, gyömbért és hagymát.
A gyömbér friss, pikáns ízt ad a tésztának, próbáld elkerülni, hogy megégjen.
Add hozzá a szójaszószt, teriyaki szószt, és a húsleves alaplét a serpenyőhöz, majd forrald fel.
A szószok összeérnek a levesben, így egy gazdag, ínycsiklandó alapot kapsz.
Add hozzá a főtt udon tésztát a szószos keverékhez, és jól keverd össze.
A tésztát jól kell összekeverni, hogy minden falat fűszeres és ízes legyen.
Tálald a sült marhahúst, zöldségeket és a gazdag tésztát, és egy friss tojással a tetején.
A tojást tükörtojás formájában készítheted el, hogy egy lágy sárgájú ételt kapj.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.