A zöldségkeveréket tisztítsd meg és aprítsd fel.
Használhatsz bármilyen zöldséget, például sárgarépát, borsót, vagy zöldbabot.
A hagymát, fokhagymát és zöld chilit apróra vágd, majd egy serpenyőben pirítsd meg egy kevés olajon.
Ügyelj arra, hogy a fokhagyma ne égjen meg, mert keserűvé válhat.
Add hozzá a zöldségkeveréket, sót, köményt, és pirítsd meg 5-6 percig.
A zöldségek nem igényelnek sok időt, csak amíg megpuhulnak és összeérnek az ízek.
A búzalisztet keverd össze a zöldségekkel, hogy egy tésztát formálj belőle.
A tésztát ne hagyd túl sűrűnek, adj hozzá egy kis vizet, ha szükséges.
Melegítsd fel az olajat, majd formálj kis golyókat a tésztából, és süsd őket aranybarnára.
Ügyelj arra, hogy az olaj elég forró legyen, hogy a golyók ne szívják meg az olajat.
Miután elkészültek, szedd ki a Bhaji golyókat, és tedd papírtörlőre, hogy lecsöpögjenek az olajról.
A papírtörlő segít, hogy az olaj ne áztassa el a Bhaji-t, és megőrzi a ropogós textúrát.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.