A babot áztasd be vízbe egy éjszakára, majd főzd meg, amíg teljesen megpuhul.
Ha gyorsan szeretnéd, konzerv babot is használhatsz, de a friss bab íze gazdagabb lesz.
A fokhagymát, hagymát és pirospaprikát apróra vágd fel.
A pirospaprika használata ad egy kis édes ízt a palacsintának, de ha csípősebbre szeretnéd, használj csilit.
A tofu-t tördeljük össze egy villával, hogy darabos legyen, és keverjük a főtt babhoz.
A tofu segít összefogni a tésztát és gazdagítja a textúrát.
A szójaszószt, szezámolajat, cukrot és sót egy tálban keverd össze, majd add hozzá a babhoz, tofuhoz és az apróra vágott zöldségeket.
A szójaszósz adja a Bindaetteok sós alapját, míg a cukor és szezámolaj gazdagítja az ízeket.
Adj hozzá annyi búzalisztet, hogy sűrű, de még formázható masszát kapj.
Ha túl híg a massza, adj még hozzá egy kis lisztet, hogy könnyen formázható legyen.
Egy serpenyőben hevíts egy kevés szezámolajat, majd kanalazd bele a masszát, és mindkét oldalát pirítsd meg aranybarnára.
Ne nyomd le a palacsintát, hogy ne veszítse el a ropogós állagát.
Tálald forrón, és élvezd a gazdag ízvilágot.
Friss koreai csalamádéval vagy rizs mellett a legfinomabb!
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.