A marhahúst tisztítsd meg és vágd kisebb kockákra. A fokhagymát hámozd meg, a gyömbért reszeld le, a sárgarépát hámozd meg és vágd karikákra.
A hús legyen friss, hogy a főzés közben könnyen megpuhuljon és jó ízt adjon a levesnek.
A kókuszolajon pirítsd meg a felaprított hagymát, fokhagymát, és gyömbért. Amikor illatosak, add hozzá a marhahúst, és pirítsd le minden oldalát.
A pirítás segít, hogy a hús szép barna színt kapjon, így a levesnek gazdagabb íze lesz.
Öntsd rá a vizet és a kókusztejet, majd add hozzá a koriandert, citromfüvet, sót, borsot és cilantro port. Forrald fel, majd csökkentsd a hőt, és főzd alacsony lángon 45 percig.
A citromfű citrusos frissessége és a koriander intenzív íze segít gazdagítani a leves ízét.
A sárgarépát és a hagymát add hozzá a leveshez, és főzd tovább 20 percig, amíg a zöldségek megpuhulnak.
A sárgarépa édeskés íze tökéletesen harmonizál a marhahússal és a fűszerekkel.
A rizst főzd meg külön fazékban a csomagoláson található utasítások szerint.
A rizs elkészítése előtt öblítsd le, hogy ne legyen ragacsos. A rizs és a leves kombinációja különleges harmóniát ad az ételnek.
A kész Bò kho-t tálald a főtt rizzsel. Tálalás előtt ízesítheted korianderlevelekkel.
A friss korianderlevelek és egy kis lime frissítik az ételt, így még ízletesebbé válik.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.