A marhahúst kockázd fel kisebb darabokra, majd olívaolajon kezd el pirítani egy nagy lábasban. Pirítsd a húst minden oldalon, hogy szép barna kérget kapjon.
A hús pirítása segít abban, hogy gazdagabb ízt kapjon, és jobban kioldódjanak az ízek.
A hagymát és a fokhagymát apróra vágd, majd add hozzá a pirított húsokhoz. Párold őket pár percig, amíg a hagyma üvegesedik.
A fokhagyma erősebb ízt ad, így ha nem szereted a túl intenzív ízt, kevesebb fokhagymát használj.
A paprikát és a paradicsomot vágd fel, majd add hozzá a lábasba. Főzd további 5 percig, hogy a zöldségek enyhén megpuhuljanak.
A paprikák és paradicsomok hozzáadása gazdagítja a leves ízét, és szép színt ad a levesnek.
Add hozzá a felkockázott krumplit, zöldbabot, kukoricát, sót és borsot. Öntsd fel a levest vízzel, és hagyd felforrni.
A zöldbabot és a kukoricát akkor add hozzá, amikor a krumpli majdnem megpuhult, hogy mindkét zöldség friss és roppanós maradjon.
Főzd a levest 20-30 percig, amíg a zöldségek megpuhulnak és az ízek összeérnek.
A levest alacsony hőmérsékleten főzd, hogy a hús ne keményedjen meg és a zöldségek megőrizzék frissességüket.
Tálald a caldillót forrón, friss korianderrel díszítve.
A koriander frissessége és enyhe fűszeressége tökéletesen kiegészíti ezt a gazdag ízű levest.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.