A krumplit hámozd meg, vágd kis kockákra, majd főzd meg sós vízben, amíg megpuhul, körülbelül 15-20 perc alatt.
A krumpli mérete befolyásolhatja a főzés idejét, próbáld kis kockákra vágni, hogy gyorsabban megfőjön.
A chorizo kolbászt vágd karikákra, és pirítsd meg egy nagyobb lábasban olívaolajon, amíg enyhén ropogósra nem sül.
A chorizo jól illik a leveshez, de ha nem szereted a füstös ízt, helyettesítheted más típusú kolbásszal.
A hagymát és fokhagymát finomra vágd, majd add hozzá a kolbászhoz, és pirítsd őket, amíg a hagyma üvegesedni nem kezd.
A hagymát és fokhagymát ne pirítsd túl, hogy megőrizzék a frissességüket és a jó ízüket.
A főtt krumplit törd össze egy villával vagy krumplinyomóval, és add hozzá a kolbászos hagymás keverékhez.
Ha a levest sűrűbbre szeretnéd, ne nyomd szét teljesen a krumplit, hagyj benne egy kicsit darabos részeket.
A kale-t vágd csíkokra, és add hozzá a leveshez. Főzd még 10 percig, amíg a zöldek megpuhulnak.
A kale nemcsak ízt ad a leveshez, de tele van vitaminokkal is, és szép zöld színt kölcsönöz a levesnek.
Fűszerezd sóval és borssal, majd alaposan keverd el. Tálald melegen, és ízlés szerint locsold meg olívaolajjal.
A leves egy kis extra olívaolajjal nagyon finom lesz, így adj hozzá egy kevés friss olajat tálaláskor.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.