Melegítsd fel az olajat egy serpenyőben közepes hőfokon. Tedd bele a finomra vágott hagymát és fokhagymát, és pirítsd 2-3 percig, amíg üvegesedni kezd.
Ne pirítsd túl a fokhagymát, mert könnyen keserűvé válhat.
Add hozzá a callaloo-t (vagy spenótot), és keverd össze a hagymával. Főzd 5-7 percig, amíg a levelek összeesnek és megpuhulnak.
A callaloo gyorsan megfonnyad, ne hagyd túl sokáig a serpenyőben.
Öntsd hozzá a kókusztejet, és keverd össze alaposan. Főzd további 5 percig, hogy az ízek összeérjenek.
A kókusztej gazdagítja az ételt, de ne főzd túl, hogy megmaradjon a krémes állaga.
Add hozzá a főtt kukoricát, sót és borsot. Keverd össze, és főzd további 3-4 percig, hogy a kukorica átmelegedjen.
Ha szeretnéd, egy kis csípős paprikát is adhatsz hozzá a végén.
Tálald melegen, mint köret vagy főétel, friss kenyérrel vagy rizzsel.
A callaloo remekül passzol a rizshez, így tálalhatod egy egyszerű körettel.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.