A cannoli t茅szt谩t el艖re elk茅sz铆tj眉k, vagy v谩s谩rolunk k茅sz t茅szt谩t. Ha h谩zilag k茅sz铆tj眉k, gy煤rjuk a t茅szt谩t sim谩ra, majd pihentess眉k 30 percig.
Ha a t茅szt谩t h谩zilag k茅sz铆tj眉k, 眉gyelj眉nk arra, hogy a t茅szt谩t ne ny煤jtsuk t煤l v茅konyra, hogy ne t枚rj枚n el a s眉t茅s k枚zben.
A mogyor贸t enyh茅n pir铆tsuk meg egy sz谩raz serpeny艖ben, majd v谩gjuk durv谩ra, hogy j贸l megsz贸rhassuk a cannolikat.
A mogyor贸 pir铆t谩sa intenz铆vebb 铆zt ad neki. Ne pir铆tsuk t煤l, mert keser疟v茅 v谩lhat.
A ricott谩t egy sz疟r艖n 谩tpassz铆rozzuk, hogy sima, kr茅mes 谩llagot kapjunk. Keverj眉k 枚ssze a cukrot, van铆li谩s cukrot, tejsz铆nt, citromh茅jat 茅s rumot, hogy 铆zes铆ts眉k.
A ricotta sz疟r茅se seg铆t elt谩vol铆tani a felesleges nedvess茅get, 茅s seg铆t el茅rni a t枚k茅letes kr茅mes 谩llagot.
A kr茅mhez adjuk hozz谩 a mogyor贸t, 茅s alaposan keverj眉k 枚ssze, hogy a mogyor贸s 铆z minden falatban jelen legyen.
Ha szeretn茅nk extra 铆zt adni a cannolinkhoz, egy kis csokol谩d茅 darabk谩t is keverhet眉nk a kr茅mbe.
A cannoli t茅szt谩t t枚lts眉k meg a kr茅mmel, majd sz贸rjuk meg a marad茅k mogyor贸val a tetej茅t.
A cannolit t枚lts眉k meg k枚zvetlen眉l t谩lal谩s el艖tt, hogy a t茅szta ne 谩zzon el.
A k茅sz cannolikat t谩laljuk frissen, mogyor贸val megsz贸rva, hogy az 茅dess茅g m茅g gazdagabb 铆z茅lm茅nyt ny煤jtson.
A cannolikat 茅rdemes gyorsan fogyasztani, mert a t茅szta hamar megpuhul, ha t煤l sok谩ig 谩ll.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.