Vágd fel az avokádót apró kockákra, és tedd egy tálba.
Az avokádót érdemes frissen választani, hogy krémes textúrát adjon a ceviche-nek.
A paradicsomot is kockázd fel, és add hozzá az avokádóhoz.
A friss paradicsom nemcsak ízt ad, hanem színt is hoz a ceviche-be.
A cukkinit vékony szeletekre vágjuk, és a keverékhez adjuk.
A cukkini frissessége és roppanóssága nagyszerű textúrát ad a ceviche-hez.
A koriandert apróra vágjuk, és belekeverjük.
A koriander friss íze kiemeli a lime-lé savanykás frissességét.
Vágd fel a chili paprikát, és adj hozzá csípősséget a ceviche-hez.
Ha nem szereted a túl csípős ételeket, csökkentsd a chili mennyiségét.
Öntsd rá a lime levét, sót és borsot adj hozzá ízlés szerint, és jól keverd össze.
A lime-lé frissítő hatásával a ceviche tökéletesen felfrissít.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.