Ceviche Vegano, avokádóval és lime-lével tálalva

Ceviche Vegano

A Ceviche Vegano egy friss, ínycsiklandó étel, amely a mexikói ceviche hagyományokat vegán módon követi. Az avokádó krémessége és a lime frissítő hatása együtt alkotják az ínycsiklandó ízharmóniát.

Előkészület 20 perc
Elkészítés N/A
Teljes 20 perc
300 Kcal
Facebook
Twitter
LinkedIn

Hozzávalók

Adagok: 4
2 db Friss avocado
4 ek. Lime-lé
1 db Vöröshagyma
2 ek. Cilantro (koriander)
2 db Paradicsom
1 db Friss zöld chili
1 csipet
1 csipet Bors
1 db Cukkini

Bevásárló kosár ikon Bevásárló lista (0)

    Allergén információ

    Elkészítési Lépések

    1

    Vágd fel az avokádót apró kockákra, és tedd egy tálba.

    Az avokádót érdemes frissen választani, hogy krémes textúrát adjon a ceviche-nek.

    2

    A paradicsomot is kockázd fel, és add hozzá az avokádóhoz.

    A friss paradicsom nemcsak ízt ad, hanem színt is hoz a ceviche-be.

    3

    A cukkinit vékony szeletekre vágjuk, és a keverékhez adjuk.

    A cukkini frissessége és roppanóssága nagyszerű textúrát ad a ceviche-hez.

    4

    A koriandert apróra vágjuk, és belekeverjük.

    A koriander friss íze kiemeli a lime-lé savanykás frissességét.

    5

    Vágd fel a chili paprikát, és adj hozzá csípősséget a ceviche-hez.

    Ha nem szereted a túl csípős ételeket, csökkentsd a chili mennyiségét.

    6

    Öntsd rá a lime levét, sót és borsot adj hozzá ízlés szerint, és jól keverd össze.

    A lime-lé frissítő hatásával a ceviche tökéletesen felfrissít.