A sertéshúst tisztítsd meg, és vágd kisebb kockákra. A fokhagymát, hagymát és a koriandert apróra vágd.
A hús kockázásakor ügyelj arra, hogy a darabok egyenlőek legyenek, hogy egyenletesen süljenek.
A húsdarabokat tedd egy nagy tálba, és add hozzá a lime levét, sót, borsot, köményt, valamint az apróra vágott fokhagymát és hagymát.
A fűszerekkel való pácolás időt ad arra, hogy a hús átvegye az ízeket, ezért hagyd pihenni legalább 30 percig.
Egy nagy serpenyőben melegítsd fel az olívaolajat, és tedd bele a fűszerezett húsdarabokat. Süsd közepes lángon 15-20 percig, amíg a hús megpirul és ropogós lesz.
A húsdarabokat gyakran forgasd meg, hogy minden oldaluk szépen megpiruljon, és egyenletesen süljenek.
A húst akkor tedd félre, ha minden darab jól megpirult. A serpenyőben maradt ízes olajat tartsd meg, mert később felhasználhatod.
Ha a hús túl sok zsírt eresztett ki, a felesleget leöntheted.
Tálalás előtt szórd meg friss korianderrel, és a maradék olajjal locsold meg a húst.
A koriander friss íze kiválóan kiegészíti a gazdag hús ízét.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.