A chorizo kolbászt vágd kisebb darabokra, és egy serpenyőben pirítsd meg olívaolajon, amíg meg nem puhul.
A kolbászt érdemes nem túl nagy lángon sütni, hogy a belseje is átsüljön anélkül, hogy megégne.
A zöld paprikát és a hagymát vágd apróra, a fokhagymát pedig finomra reszeld vagy aprítsd fel.
A zöld paprika és a hagyma roppanós textúrája segít kiegyensúlyozni a kolbász szaftosságát.
A fokhagymát, hagymát és paprikát tedd a kolbászos serpenyőbe, és pirítsd őket együtt 5-7 percig, amíg a zöldségek megpuhulnak.
A fokhagyma gyorsan megéghet, ezért ügyelj arra, hogy alacsonyabb hőmérsékleten pirítsd.
A friss baguette-eket vágd félbe, és a sütőben egy kicsit pirítsd meg, hogy ropogós legyen.
A pirított baguette tökéletes alapot ad a churipánnak, és nem fog elszívni túl sok zsírt a kolbászból.
A sajtot reszeld le, és tedd félre, hogy készen álljon a tálalásra.
A cheddar sajt érdemes nagyobb reszelőn lereszelni, hogy könnyen elolvadjon a kolbász tetején.
Tálaláskor a pirított baguette-eket tedd tányérra, majd kanalazd rá a kész kolbászos zöldségeket, és szórd meg a reszelt sajttal.
Ha extra sajtosan szereted, szórhatsz még egy réteget a tetejére.
Friss korianderrel díszítsd, és tálald melegen.
A koriander friss íze remekül kiegészíti a fűszeres kolbászt, és színt ad az ételnek.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.