Olvaszd fel a vajat egy kis serpenyőben, és tedd félre, hogy langyosra hűljön. A csokoládét darabold fel apró darabokra, hogy könnyebben elolvadjon.
A csokoládé aprításakor ügyelj arra, hogy ne legyenek túl nagy darabok, így könnyebben keverednek el a tésztában.
Egy tálban keverd össze a kukoricalisztet, a sima lisztet, a sütőport, a cukrot és a sót. Az összes száraz hozzávaló legyen jól elvegyítve.
Ha van rá lehetőséged, szitáld át a lisztet és a kukoricalisztet, hogy a tészta könnyebb és levegősebb legyen.
Add hozzá a felvert tojásokat, a langyos vajat, a tejet, és keverd össze az egészet. A csokoládé darabokat is add hozzá, és gyúrd össze, amíg a tészta egynemű lesz.
Ne keverd túl sokáig a tésztát, hogy a csokoládé darabok ne olvadjanak el teljesen, így megmaradnak a tésztában.
Öntsd a tésztát egy kivajazott vagy sütőpapírral bélelt tepsibe. Simítsd el a tetejét egy kanál hátsó részével.
A sima felület érdekében használd egyenletesen a kanalat, hogy a tészta jól sülhessen.
Előmelegített 180°C-os sütőben süsd 25-30 percig, amíg a teteje aranybarnára sül, és a belseje átsül.
Ellenőrizd a tésztát egy fogpiszkálóval, hogy átsült-e, és ne süsd túl, hogy puha maradjon.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.