A kuszkuszt tedd egy tálba, és öntsd rá a forró vizet. Fedd le, és hagyd állni 5-7 percig, hogy a kuszkusz felszívja a vizet és megpuhuljon.
Ha szeretnéd, egy kevés sóval ízesítheted a vizet, hogy még ízesebb legyen a kuszkusz.
A fokhagymát zúzd össze, és egy serpenyőben hevítsd fel az olívaolajat. Add hozzá a fokhagymát, és pirítsd 1-2 percig, hogy kiadja az illatát.
Ha nem szereted az intenzív fokhagyma ízt, akkor csökkentsd a mennyiségét, vagy előbb távolítsd el a serpenyőből.
A felpuhult kuszkuszt add hozzá a serpenyőben lévő fokhagymás olajhoz, és keverd össze.
A kuszkusz gyorsan magába szívja az ízeket, így egyenletesen keverd el, hogy minden szem jól ízesüljön.
Közben egy másik serpenyőben süss tojásokat. Én ajánlom, hogy a tojásokat tükörtojásként süsd meg, így az étel szép és finom lesz.
A tojásokat úgy is készítheted, hogy a sárgája folyós maradjon, de ha jobban szereted a kemény tojást, akkor hagyd tovább sülni.
A kész kuszkuszt tálald, és helyezd rá a megsült tojásokat. Szórd meg friss korianderrel és egy kis borssal.
A koriander friss ízt ad az ételnek, de ha nem szereted, akkor petrezselyemmel is helyettesítheted.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.