A purikat tedd egy nagy tányérra, és készítsd elő a joghurtot. A sűrített joghurtot jól keverd el, hogy sima legyen.
Használj friss joghurtot, hogy a textúra sima és krémes legyen. Ha sűrű, hígíthatod egy kevés vízzel.
Minden puriba kanalazz egy kis joghurtot.
Ne töltsd túl a purikat, hogy ne essen szét a tészta, de elegendő joghurtot adj hozzá, hogy gazdag ízt adjon.
A tetejére szórj egy kis gránátalmamagot, hogy friss, ropogós textúrát adjon a falatoknak.
A gránátalma nemcsak színesíti az ételt, hanem édes és savanyú ízeket is hozzáad.
Szórd meg a cumin porral, chili porral és chaat masalával, majd egy kis sóval és cukorral.
A fűszereket alaposan keverd el, hogy egyenletesen eloszoljanak a purikon.
Adja hozzá a tamarind chutney-t a tetejére, hogy egy édes-savanyú ízrobbanást adjon.
A tamarind chutney jól kiegészíti az étel ízét, de ha nem szereted az erőset, kevesebb chilit is használhatsz.
A végén friss korianderlevelekkel díszítsd, és tálald azonnal.
A koriander friss íze tökéletesen illik a fűszeres joghurthoz és gránátalmához.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.