A sárgarépát hámozd meg, majd vágd hosszú, vékony szeletekre.
A sárgarépa szeletezésénél ügyelj arra, hogy egyforma vastagságúak legyenek, hogy egyenletesen érjék el a kívánt állagot.
A fehér daikon retket hámozd meg, és hasonlóan szeleteld fel vékony karikákra.
Ha a daikon retek túl erősen csípős lenne, egy kevés sóval és vízzel áztathatod, hogy enyhítsd az ízét.
A sárgarépát és a retket helyezd egy tálba, add hozzá a sót, cukrot, fehér ecetet, vizet, és keverd jól össze.
A só és a cukor kombinációja segíti az ízek egyensúlyát, míg az ecet és a víz biztosítják az erőteljes ízt.
A kurkumát is add hozzá, hogy a danmuji megszerezze jellegzetes sárga színét, és alaposan keverd el.
A kurkuma nemcsak színt ad, hanem egy enyhe, földes ízt is, amely remekül illik a többi összetevőhöz.
Tedd a tálat hűtőbe, és hagyd pihenni legalább 2 órán keresztül, hogy az ízek összeérjenek.
Minél tovább pihenteted, annál intenzívebb lesz az íze. Az étel akár 1-2 napig is tárolható a hűtőben.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.