Főzd meg a tésztát a csomagolás utasításai szerint, majd hideg vízben öblítsd le, hogy lehűljön és ne ragadjon össze.
A tészta öblítése hideg vízzel segít, hogy ne ragadjon össze, és frissebb marad.
A főtt húst apróra vágd, és tedd félre.
Bármilyen főtt hús használható, de a marhahús vagy a sertéshús a legjobb választás, mivel gazdag ízű.
Készítsd el a szószt: egy tálban keverd össze a szezámolajat, chili olajat, szójaszószt, és a zúzott fokhagymát.
A chili olaj erősen fűszeres, próbáld meg igazítani a mennyiségét, ha nem szereted túl csípősen.
A tálba helyezd a főtt tésztát, öntsd rá a szószt, majd díszítsd a tetejét uborkával, főtt tojással és a szórt szezámmaggal.
A szósz és az uborka frissítő ízei tökéletesen kiegészítik a tésztát.
Tálald az ételt azonnal, és ha szükséges, adj hozzá extra chili olajat, hogy fokozd a fűszereket.
A chili olaj hozzáadásával igazán pikáns és fűszeres lesz a tál.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.