A mangót hámozd meg, majd vágd fel kis kockákra.
Válassz érett, de nem túl puha mangót a legjobb íz érdekében.
A lime-ot facsard ki, és tedd félre a levét.
A lime-ot facsarás előtt görgesd át a pulton, így több levet tudsz kinyerni.
Egy tálban keverd össze a mangót, lime levét, mézet, almaecetet, sót, borsot és reszelt gyömbért.
Kóstold meg a szószt, és ízlés szerint igazítsd a méz, lime lé vagy almaecet mennyiségét.
Jól keverd össze, hogy a hozzávalók teljesen eloszoljanak.
A szósz ízei jobban összeérnek, ha felhasználás előtt legalább 30 percig a hűtőben pihenteted.
Tálald a kész szószt salátákhoz, grillezett húsokhoz vagy halakhoz.
A szószt légmentesen záródó edényben a hűtőben tárolhatod 2-3 napig.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.