Főzd meg a kukoricát sós vízben 10-15 percig, amíg megpuhul. Közben készíts elő mindent.
A kukoricát a legjobb frissen főzni, hogy megőrizzük az ízét és ropogósságát.
A főtt kukoricát vedd ki a vízből, és hagyd hűlni néhány percig. Ezután kenj egy vékony réteg majonézt minden csőre, ügyelve arra, hogy jól bevonja.
A majonéz segít abban, hogy a többi hozzávaló jól tapadjon a kukoricához.
Szórd meg a kukoricát fűszeres paprikával és, ha szeretnéd, egy csipet chili porral a tetejére. Ez extra ízt és egy kis csípősséget ad az ételnek.
A chili por csak opcionális, de ha szereted a csípősebb ízeket, ne hagyd ki!
A kukoricát tálald friss reszelt sajttal és egy kis tejföllel a tetején. Az étel akkor a legfinomabb, ha még melegen tálalod.
A sajt és tejföl remekül kiegészíti a majonéz krémességét, így még gazdagabbá válik az íz.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.