Öntsd az almalevet és a narancslevet egy közepes lábasba, majd kezdd el közepes lángon melegíteni.
Ne forrald fel a leveket, csak melegítsd őket, hogy a fűszerek jobban kiadják az ízüket.
Adj hozzá egy fahéjrudat, a szegfűszeget és a karamellszószt, majd keverd el.
Ha nincs karamellszószod, használhatsz karamellás cukorkát is, amit felolvasztasz egy kevés vízzel.
Lassú tűzön főzd a punchot 10-15 percig, hogy az ízek jól összeérjenek.
Időnként keverd meg, hogy a karamell ne ragadjon le az edény aljára.
Vedd le a tűzről, majd keverd hozzá a mézet és a vaníliakivonatot, hogy édesebb és aromásabb legyen.
A méz mennyiségét ízlés szerint változtathatod. Kóstold meg, és adj hozzá többet, ha szükséges.
Szűrd le a punchot egy finom szűrőn keresztül, hogy eltávolítsd a fűszereket.
A szűréshez használhatsz gézlapot is, ha nincs finom szűrőd.
Öntsd poharakba, majd díszítsd tejszínhabbal és karamell darabokkal.
A karamell darabok helyett használhatsz karamell öntetet is.
Azonnal tálald, és élvezd az édes-fűszeres punch ízét!
Ha nem fogy el azonnal, hűtőben tárolhatod, és később is melegítheted.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.