Egy tálban keverd össze a gluténmentes lisztkeveréket, a sütőport, a sót és a borsot.
Fontos, hogy a sütőport jól eloszlasd a lisztben, hogy egyenletesen megkeljen a tészta.
Egy másik tálban verd fel a tojásokat, majd add hozzá a tejfölt és a kókuszolajat. Keverd össze alaposan.
A tejföl segít a tészta puhaságában, míg a kókuszolaj gazdag ízt ad neki.
Öntsd a tojásos keveréket a száraz hozzávalókhoz, és keverd simára.
Ha túl sűrű lenne, adj hozzá egy kis vizet vagy kókusztejet, hogy a tészta könnyen formázható legyen.
Add hozzá az apróra vágott friss fűszernövényeket, és keverd bele a tésztába.
A friss fűszerek nemcsak ízt adnak, hanem színt is a tésztának, így még vonzóbbá válik.
Formázz kis golyókat a tésztából, majd tedd őket egy sütőpapírral bélelt tepsire.
A golyókat nem kell túl közel rakni egymáshoz, mivel a tészta terjedni fog sütés közben.
Előmelegített 180°C-os sütőben süsd 15-20 percig, amíg a falukorvák szépen meg nem pirulnak.
Sütés után hagyd egy kicsit pihenni a falukorvák, hogy a belsejük is megszilárduljon.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.