Frissen facsart alma juice pohĂĄrban tĂĄlalva

Frissen facsart alma juice

A frissen facsart alma juice az egyik legegĂ©szsĂ©gesebb Ă©s legtermĂ©szetesebb ital, amely egyszerre frissĂ­tƑ Ă©s tĂĄplĂĄlĂł. Ez a hĂĄzi kĂ©szĂ­tĂ©sƱ ital tökĂ©letes azok szĂĄmĂĄra, akik szeretnĂ©k Ă©lvezni az alma termĂ©szetes Ă­zĂ©t, hozzĂĄadott cukor Ă©s tartĂłsĂ­tĂłszerek nĂ©lkĂŒl. Az egyszerƱ recept lehetƑvĂ© teszi, hogy bĂĄrmikor elkĂ©szĂ­thesd ezt a klasszikus italt, amely kĂŒlönösen nĂ©pszerƱ a meleg nyĂĄri napokon vagy egy gyors reggeli rĂ©szekĂ©nt.

ElƑkĂ©szĂŒlet 10 perc
Elkészítés 0 perc
Teljes 10 perc
120 Kcal
Facebook
Twitter
LinkedIn

HozzĂĄvalĂłk

Adagok: 4
⭕ 1000 g Friss alma
⭕ 20 ml CitromlĂ©
⭕ 200 ml Víz

BevĂĄsĂĄrlĂł kosĂĄr ikon BevĂĄsĂĄrlĂł lista (0)

    Allergén informåció

    Elkészítési Lépések

    1

    Mosd meg alaposan az almĂĄkat, majd vĂĄgd kisebb darabokra. TĂĄvolĂ­tsd el a maghĂĄzat.

    HasznĂĄlj kemĂ©nyebb, lĂ©dĂșs almĂĄkat a legjobb eredmĂ©ny Ă©rdekĂ©ben. A maghĂĄz eltĂĄvolĂ­tĂĄsa fontos, mert keserƱ Ă­zt adhat a lĂ©nek.

    2

    Helyezd az almakockĂĄkat egy gyĂŒmölcscentrifugĂĄba, Ă©s prĂ©seld ki belƑlĂŒk a levet.

    Ha nincs gyĂŒmölcscentrifugĂĄd, hasznĂĄlhatsz turmixgĂ©pet is. Ebben az esetben a turmixolĂĄs utĂĄn szƱrd ĂĄt a levet egy sƱrƱ szövĂ©sƱ szƱrƑn vagy gĂ©zen.

    3

    Adagold hozzĂĄ a frissen facsart citromlevet az alma lĂ©hez, hogy megƑrizze a frissessĂ©gĂ©t Ă©s kellemesen savanykĂĄs Ă­zt adjon neki.

    A citromlĂ© segĂ­t megakadĂĄlyozni az almalĂ© barnulĂĄsĂĄt, Ă©s frissĂ­tƑ Ă­zt kölcsönöz neki. Ha nem szereted a savanykĂĄs Ă­zt, csökkentsd a citromlĂ© mennyisĂ©gĂ©t.

    4

    Adj hozzĂĄ vizet, Ă©s keverd jĂłl össze az Ă­zek kiegyensĂșlyozĂĄsa Ă©rdekĂ©ben.

    A víz mennyiségét ízlés szerint szabålyozhatod. Ha sƱrƱbb levet szeretnél, kevesebb vizet adj hozzå. Ha hígabbat, többet.

    5

    Töltsd az italt tiszta poharakba, és tålald azonnal, jégkockåkkal vagy friss almakarikåval díszítve.

    A frissessĂ©g megƑrzĂ©se Ă©rdekĂ©ben a levet azonnal tĂĄlald. Ha kĂ©sƑbb szeretnĂ©d fogyasztani, tĂĄrold lĂ©gmentesen zĂĄrĂłdĂł edĂ©nyben a hƱtƑszekrĂ©nyben.