A marhahúst vágjuk kis darabokra, majd egy nagy fazékban adjuk hozzá a vizet, a szójaszószt, a hagymát, a fokhagymát és a gyömbért. Főzzük 1-1,5 órán keresztül, amíg a hús megpuhul.
A hús puhítása érdekében, ha szükséges, adhatunk még vizet, hogy a hús teljesen ellepje.
A krumplit hámozzuk meg, és vágjuk fel kis kockákra. A húsos leveshez adjuk hozzá a krumplit, majd főzzük további 15-20 percig, amíg a krumpli megpuhul.
A krumpli gyorsan megpuhul, ezért ne főzzük túl, hogy ne essen szét.
Adjunk hozzá koreai chili pelyheket és sót, majd keverjük össze. Főzzük még 5 percig, hogy az ízek összeérjenek.
A chili pelyheket fokozatosan adagoljuk, hogy elérjük a kívánt csípősséget.
Tálalás előtt szórjuk meg friss korianderrel és szezámmaggal. A lime levét facsarjuk rá, hogy friss és citrusos ízt adjunk a levesnek.
A lime frissessége kiemeli az étel ízét és egy kis savasságot ad hozzá.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.