A rizst mosd meg alaposan, majd fĆzd meg a csomagolĂĄson talĂĄlhatĂł instrukciĂłk szerint.
A rizst elĆször öblĂtsd ĂĄt hideg vĂzzel, hogy a felesleges kemikĂĄliĂĄkat eltĂĄvolĂtsd, Ăgy a rizs finomabb Ă©s puhĂĄbb lesz.
A marhahĂșst (short ribs) aprĂłra vĂĄgd, hogy könnyen ĂĄt tudja venni az Ăzeket.
Ha több idĆd van, pĂĄcold a hĂșst szĂłjaszĂłszban 1-2 ĂłrĂĄra, hogy mĂ©g gazdagabb Ăzt kapjon.
Egy serpenyĆben hevĂtsd fel a szezĂĄmolajat, majd add hozzĂĄ a felaprĂtott marhahĂșst, Ă©s pirĂtsd 5-7 percig.
A hĂșs pirĂtĂĄsa sorĂĄn figyelj rĂĄ, hogy ne Ă©gesd meg, Ăgy megtartja a hĂșs szaftossĂĄgĂĄt.
Add hozzĂĄ a felaprĂtott fokhagymĂĄt Ă©s a szĂłjaszĂłszt, majd keverd össze.
A fokhagyma gyorsan felszabadĂtja az ĂzĂ©t, Ăgy ne pirĂtsd tĂșl, hogy ne legyen keserƱ.
Ăntsd hozzĂĄ a vizet Ă©s a cukrot, Ă©s fĆzd alacsony lĂĄngon 10-15 percig, hogy a hĂșs megpuhuljon.
Ha szĂŒksĂ©ges, adj hozzĂĄ mĂ©g egy kevĂ©s vizet, hogy a pĂĄc ne pĂĄrologjon el tĂșlsĂĄgosan.
A fĆtt rizst egy tĂĄlba helyezd, Ă©s szĂłrd meg a szezĂĄmmaggal Ă©s a felaprĂtott zöldhagymĂĄval.
A zöldhagyma frissessĂ©get ad a rizsnek, a szezĂĄmmag pedig extra ropogĂłs textĂșrĂĄt ad.
TĂĄlald a galbit a rizs tetejĂ©n, Ă©s Ă©lvezd a gazdag, fƱszeres Ăzeket.
Ez az Ă©tel frissen, melegen a legfinomabb, Ă©s kivĂĄlĂł köret lehet grillezett hĂșsok mellĂ©.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.