A főtt csicseriborsót tedd egy nagy tálba. Ha nem főzött csicseriborsót használsz, akkor előtte áztasd be 8 órára, majd főzd meg.
A csicseriborsóhoz fűszeres vízben való főzés extra ízt ad a Ghugninak.
A vöröshagymát, a paradicsomot, a zöldpaprikát és a káposztát apróra vágd fel.
A zöldségek apró darabokra vágása segít, hogy jobban összeérjenek az ízek, és könnyen felvegyék a csicseriborsóval.
A fokhagymát is apróra vágd, majd a koriandert tépd össze kisebb levelekre.
A friss koriander adja a Ghugninak a friss, zöld ízt, amely kiemeli a fűszereket.
Egy serpenyőben hevítsd fel az olívaolajat, majd add hozzá a köményt és curry port. Pirítsd őket 1-2 percig, hogy a fűszerek kiengedjék az ízüket.
A fűszereket mindig pörköld meg egy kicsit, hogy még jobban kiemelkedjenek az ízeik.
A pörkölt fűszerkeveréket öntsd a csicseriborsóra, majd add hozzá a zöldségeket, a koriandert és a citromlevet. Sózd ízlés szerint.
A citromlé friss ízt ad a Ghugninak, és segít, hogy az étel még jobban feléledjen.
A tamarind levéllel díszítsd és hagyd pihenni 10-15 percig, hogy az ízek jól összeérjenek.
A tamarind friss, enyhén savanyú íze tökéletesen passzol a fűszeres Ghugnihoz, és különleges ízt ad neki.
Tálald a Ghugnit friss korianderrel díszítve. Élvezd a fűszeres, egészséges ételt!
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.