A fĆtt csicseriborsĂłt tedd egy nagy tĂĄlba. Ha nem fĆzött csicseriborsĂłt hasznĂĄlsz, akkor elĆtte ĂĄztasd be 8 ĂłrĂĄra, majd fĆzd meg.
A csicseriborsĂłhoz fƱszeres vĂzben valĂł fĆzĂ©s extra Ăzt ad a Ghugninak.
A vöröshagymåt, a paradicsomot, a zöldpaprikåt és a kåposztåt apróra vågd fel.
A zöldsĂ©gek aprĂł darabokra vĂĄgĂĄsa segĂt, hogy jobban összeĂ©rjenek az Ăzek, Ă©s könnyen felvegyĂ©k a csicseriborsĂłval.
A fokhagymåt is apróra vågd, majd a koriandert tépd össze kisebb levelekre.
A friss koriander adja a Ghugninak a friss, zöld Ăzt, amely kiemeli a fƱszereket.
Egy serpenyĆben hevĂtsd fel az olĂvaolajat, majd add hozzĂĄ a kömĂ©nyt Ă©s curry port. PirĂtsd Ćket 1-2 percig, hogy a fƱszerek kiengedjĂ©k az ĂzĂŒket.
A fƱszereket mindig pörköld meg egy kicsit, hogy mĂ©g jobban kiemelkedjenek az Ăzeik.
A pörkölt fƱszerkeverĂ©ket öntsd a csicseriborsĂłra, majd add hozzĂĄ a zöldsĂ©geket, a koriandert Ă©s a citromlevet. SĂłzd ĂzlĂ©s szerint.
A citromlĂ© friss Ăzt ad a Ghugninak, Ă©s segĂt, hogy az Ă©tel mĂ©g jobban felĂ©ledjen.
A tamarind levĂ©llel dĂszĂtsd Ă©s hagyd pihenni 10-15 percig, hogy az Ăzek jĂłl összeĂ©rjenek.
A tamarind friss, enyhĂ©n savanyĂș Ăze tökĂ©letesen passzol a fƱszeres Ghugnihoz, Ă©s kĂŒlönleges Ăzt ad neki.
TĂĄlald a Ghugnit friss korianderrel dĂszĂtve. Ălvezd a fƱszeres, egĂ©szsĂ©ges Ă©telt!
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.