A zöldborsót főzd meg forrásban lévő vízben 10-15 percig, amíg megpuhul. Ha friss borsót használsz, gyorsabban megpuhul.
Ha fagyasztott zöldborsót használsz, előbb engedd fel, hogy egyenletesen főjön.
A hagymát és fokhagymát apróra vágd, majd egy serpenyőben melegítsd fel az olívaolajat. Tedd bele a hagymát és fokhagymát, és pirítsd üvegesre.
A hagymát lassú tűzön pirítsd, hogy a természetes édességei kioldódjanak, és ne égjen meg.
Add hozzá a köményt, kurkumát és garam masalát, és keverd jól össze, hogy a fűszerek illata felszabaduljon.
A fűszereket alacsony hőmérsékleten pörköld egy kicsit, hogy kihozd az ízeket, de figyelj arra, hogy ne égjenek meg.
Tedd hozzá a főtt zöldborsót és a szójaszószt a fűszeres keverékhez. Keverd össze, és hagyd pár percig összefőni, hogy az ízek jól összeérjenek.
A szójaszósz sós íze jól harmonizál a fűszerekkel, de ha nem szereted a sós ízeket, csökkentsd a mennyiségét.
A kész ghugnit szórd meg friss korianderrel, és locsold meg citromlével a frissesség érdekében.
A koriander frissítő íze jól kiegészíti az étel gazdag fűszereit.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.