A marhahúst vágd kisebb darabokra, a tofut pedig kockázd fel. A fokhagymát apróra vágd.
A húsokat érdemes először megpirítani, hogy még gazdagabb ízeket kapj.
Egy nagy fazékban hevítsd fel a szezámolajat, és pirítsd meg benne a fokhagymát.
Ha szeretnéd, egy kis gyömbért is hozzáadhatsz a fokhagyma mellé, hogy fokozd az ízeket.
Add hozzá a marhahúst és pirítsd 5-7 percig, amíg meg nem barnul.
A hús pirítása közben figyelj rá, hogy ne égjen meg, és ne legyen túl kemény.
Tedd hozzá a gochujang fűszerpástát, a szójaszószt és a vizet. Keverd jól össze.
A gochujang fűszerpasta intenzív ízt ad az ételnek, de ha nem szereted a túl csípős ételeket, csökkentsd a mennyiségét.
Hozd forrásba, majd csökkentsd a hőt, és hagyd főzni 15-20 percig, hogy az ízek összeérjenek.
Ha szeretnéd, egy kis extra szezámolajat is hozzáadhatsz, hogy fokozza az étel gazdag ízét.
Add hozzá a tofut és a kimchit, és főzd további 5 percig, amíg a tofu megpuhul.
A tofu nem igényel túl sok főzési időt, csak annyit, hogy átvegye a leves ízét.
Tálalás előtt szórd meg friss zöldhagymával és egy csipet borssal.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.