A kalguksu tésztát forró vízben főzd meg a csomagoláson szereplő utasítások szerint.
A tésztát ne főzd túl, mert akkor túl puha lesz, és nem tartja meg a formáját a levesben.
A hal alaplevet öntsd egy nagy lábasba, és forrald fel. Amikor forr, add hozzá az apróra vágott hagymát és fokhagymát.
A hagyma és fokhagyma a leves alapját gazdagítja, így ne sajnáld őket.
Tedd hozzá a tenger gyümölcseit a forró alapléhez, és főzd őket 5-7 percig, amíg a rák és kagyló teljesen meg nem fő.
Egy másik serpenyőben melegíts egy evőkanál szezámmagolajat, majd adj hozzá egy apróra vágott zöldhagymát és egy fél pirospaprikát. Pirítsd 2-3 percig, hogy az ízek összeérjenek.
A pirított zöldhagyma és paprika különleges aromát ad az ételnek.
A megfőtt kalguksu tésztát öntsd a hal alapléhez és tenger gyümölcseire, majd add hozzá a szójaszószt. Főzd még 5-10 percig, hogy az ízek összeérjenek.
A szójaszósz sós és umami ízt ad, de ügyelj arra, hogy ne tedd túl sósra a levest.
Tálald a levest friss korianderlevelekkel és a pirított zöldhagymával, amely kiemeli az étel frissességét.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.