A joghurtot tedd egy nagy tálba, és keverd át, hogy sima állagú legyen.
A joghurtot használat előtt mindig alaposan keverd át, hogy ne legyen csomós.
A gránátalmát vágd fel, és szedd ki a magjait. Tedd félre egy tálba, hogy készen álljanak a felhasználásra.
A gránátalma magjait finoman nyomkodd ki a héjból, hogy ne törjék össze.
A friss mentát vágd apróra, majd add hozzá a joghurthoz a gránátalma magjaival együtt.
A menta frissességet ad az ételnek, így ne hagyd ki belőle!
Add hozzá a sót, borsot, cukrot és fahéjat a joghurthoz, majd alaposan keverd össze.
Ha szeretnéd, a fahéjat kevésbé intenzíven is adagolhatod, hogy ne legyen túl domináns az íze.
Hűtsd le a raitát legalább 30 percig, hogy az ízek összeérjenek.
A raita hűtése segít abban, hogy még frissebb ízeket kapj, és jobban megpuhuljon a joghurt.
Tálald frissen, a tetejét pedig díszítsd néhány friss menta levéllel és gránátalma magokkal.
A friss gránátalma és menta nemcsak ízesíti, hanem szép színt is ad az ételnek.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.