Kezdd azzal, hogy a csirke szívet megtisztítod és vékony szeletekre vágod. Ha szükséges, távolítsd el a felesleges ereket.
A csirke szívet frissen használd, hogy megőrizzük az ízét és textúráját.
A szójaszószt, mirint és a cukrot keverd össze egy tálban, majd öntsd a keveréket a csirke szívre. Hagyjd állni 20-30 percig, hogy a szív átvegye az ízeket.
A csirke szív jól átveszi a marinád ízét, de 20-30 perc is elegendő.
A csirke szíveket tűzd fel a pálcikákra úgy, hogy ne legyenek túl szorosak.
A pálcikák áztatása segít, hogy ne égjenek meg a grillen.
Grillezd a csirke szíveket közepes lángon 5-7 percig, mindkét oldalon, amíg a hús szépen átsül és enyhén karamellizálódik.
A csirke szív gyorsan megsül, így ügyelj arra, hogy ne száradjon ki.
A kész yakitorit tálald fel, és szórd meg szezámmaggal.
A szezámmag ropogós textúrát ad, ami tökéletes kiegészítője a szív ízének.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.