A csirkecombot sóval és borssal ízesítve tedd fel főni egy lábasban. Adj hozzá egy kevés vízet, majd főzd 30 percig, amíg a hús megpuhul.
A csirke ízét gazdagíthatod egy kis szójaszósszal, hogy még mélyebb ízt kapjon.
A hagymát és fokhagymát apróra vágd, majd egy serpenyőben pirítsd meg olívaolajon, amíg illatosak nem lesznek.
A pirított fokhagyma és hagyma alapja a leves gazdag ízének, így fontos, hogy alacsony lángon pirítsd őket, hogy ne égjenek meg.
A hal alaplevet öntsd a serpenyőbe a pirított hagymához, majd add hozzá a főtt csirkecombot és a főzővizet. Főzd 10 percig, hogy az ízek összeérjenek.
A hal alaplé gazdag ízvilágot ad, de ha nem találsz ilyet, használhatsz csirkealaplevet is.
A hủ tiếu tésztát főzd meg külön edényben 5-7 perc alatt, majd szűrd le és tedd félre.
A tésztát ne főzd túl, mert elveszíti az al dente állagát, és ragacsos lesz.
A kész levest tálald úgy, hogy a hủ tiếu tészta alapjára mered a csirkehúst és a levest. Tedd a tetejére apróra vágott koriandert és zöldhagymát.
A koriander frissessége és a zöldhagyma enyhe íze tökéletesen kiegészíti a gazdag levest.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.