A rizslisztet szitáld át egy tálba, majd add hozzá a sót, és keverd össze.
A rizsliszt szitálása biztosítja, hogy a tészta finom és csomómentes legyen.
Forralj fel egy kevés vizet, majd öntsd a forró vizet a rizsliszthez apránként, miközben folyamatosan kevergeted.
Ha túl kemény a tészta, adj hozzá egy kis extra forró vizet, hogy rugalmassá váljon.
Amikor a tészta összeállt, formálj belőle kis golyókat, majd egy gőzölő kosárba helyezd őket.
A golyók ne legyenek túl nagyok, mert így könnyebben átjárja a gőz.
Gőzöld a golyókat 10-15 percig, amíg a tészta átsül és megpuhul.
A gőzölés segít abban, hogy az idiyappam puha és könnyű maradjon.
Miután elkészült, tálald a kókusztejjel és friss kókuszreszelékkel.
A kókusztej friss és krémes ízt ad az idiyappamnak, míg a kókuszreszelék hozzáadja a textúrát és a szintén kókuszos ízt.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.