Készítsd elő az alapanyagokat: szeleteld fel a chashu sertéshúst, a shiitake gombát, a zöldhagymát, vágd félbe a főtt tojásokat. Reszeld le a gyömbért és zúzd össze a fokhagymát.
Egy lábasban öntsd össze a sertéscsont- és csirke alaplevet, majd kezd el melegíteni. Amikor gyöngyözni kezd, add hozzá a szójaszószt, gyömbért, fokhagymát és a szeletelt shiitake gombát. Főzd 6-8 percig.
Közben főzd meg a ramen tésztát külön edényben a csomagolás szerint. Ha elkészült, öblítsd le hideg vízzel, és keverd át kevés szezámolajjal, hogy ne tapadjon össze.
Tedd a főtt tésztát a tálakba. Öntsd rá a forró alaplevet a gombákkal együtt. Helyezd rá a chashu szeleteket és a fél főtt tojásokat.
Szórd meg zöldhagymával, szezámmaggal, és díszítsd egy fél nori lappal. Végül locsold meg kevés szezámolajjal. Tipp: A csirke és sertés alap kombinációja kellemes egyensúlyt teremt – nem túl zsíros, de gazdag és telt ízű.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.