BevĂĄsĂĄrlĂł lista (0) ▼
A gyömbĂ©rt Ă©s a fokhagymĂĄt hĂĄmozd meg, majd reszeld finomra. A friss kaprot mosd meg Ă©s aprĂtsd fel.
A gyömbĂ©rt Ă©rdemes nagyon finomra reszelni, hogy ne legyenek benne nagyobb darabok. A kaprot közvetlenĂŒl tĂĄlalĂĄs elĆtt aprĂtsd fel, hogy megĆrizze a frissessĂ©gĂ©t.
Egy közepes tålban keverd össze a citromlevet, mézet és dijoni mustårt.
A dijoni mustĂĄr helyett hasznĂĄlhatsz mĂĄsfajta mustĂĄrt is, de a dijoni adja a legjellegzetesebb Ăzt. A mĂ©z mennyisĂ©gĂ©t ĂzlĂ©s szerint vĂĄltoztathatod.
Add hozzĂĄ a reszelt gyömbĂ©rt, fokhagymĂĄt, valamint az aprĂtott kaprot.
A gyömbért finomra reszeld, hogy ne legyenek benne nagyobb darabok. A kaprot is apróra vågd, hogy egyenletesen eloszoljon a szószban.
Lassan csorgasd hozzĂĄ az olĂvaolajat, miközben folyamatosan kevered, hogy krĂ©mes emulziĂłt kapj.
Az olĂvaolajat lassan, vĂ©kony sugĂĄrban csorgasd, miközben folyamatosan kevered, hogy a szĂłsz emulgeĂĄlĂłdjon Ă©s krĂ©mes ĂĄllagĂș legyen.
ĂzesĂtsd sĂłval Ă©s borssal, majd hagyd pihenni legalĂĄbb 10 percig, hogy az Ăzek összeĂ©rjenek.
A pihentetĂ©s segĂt, hogy az Ăzek jobban összeĂ©rjenek, Ă©s a szĂłsz mĂ©g finomabb legyen.
TĂĄlald friss halakhoz, sĂŒlt zöldsĂ©gekhez vagy salĂĄtĂĄkhoz. HƱtĆben tĂĄrolva 3-4 napig eltarthatĂł.
A szĂłsz a legjobb frissen, de hƱtĆben tĂĄrolva 3-4 napig elĂĄll. TĂĄlalĂĄs elĆtt keverd ĂĄt.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.