A sertéshúst vágd kis kockákra, majd egy lábasban forró szezámolajon pirítsd meg minden oldalát, amíg szép aranybarna nem lesz.
A hús pirítása során ügyelj arra, hogy ne zsúfold túl a serpenyőt, hogy egyenletesen megpiruljon.
A hagymát hámozd meg és vágd vékony szeletekre, a fokhagymát apróra, a gyömbért pedig reszeld le.
A gyömbért mindig frissen reszeld le, hogy teljesen kihozza az ízét az ételben.
A pirított hús mellé add hozzá a hagymát, fokhagymát és a reszelt gyömbért. Pirítsd őket további 2-3 percig, amíg megpuhulnak.
A fokhagyma és gyömbér kombinációja egy finom, aromás alapot ad az ételnek.
A miso pasztát, szójaszószt és alaplevet keverd össze egy külön tálban, majd öntsd rá a húshoz. Főzd alacsony lángon 20 percig.
A miso paszta gazdag és umami ízt ad az ételnek. Ha túl sósnak találod, egy kis vizet is hozzáadhatsz.
A tofut vágd kis kockákra, és add hozzá a leveshez. Főzd tovább 5-10 percig, amíg a tofu felveszi az ízeket.
A tofu könnyen felveszi a leves ízét, de ügyelj arra, hogy ne főzd túl, hogy megőrizze a kellemes textúráját.
A kész kasu jiru-t tálald, és szórd meg friss zöldhagymával.
A friss zöldhagyma friss ízt és szép színt ad az ételnek. Tálalhatod rizs mellett is.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.