A kongchi halat tisztítsd meg, és vágd fel kisebb darabokra. Tedd félre.
A hal bőrét érdemes eltávolítani, hogy a leves könnyebben átvegye az ízét.
A hagymát, fokhagymát, sárgarépát és cukkinit vágd fel vékony szeletekre.
A zöldségek egyenletesen eloszlanak a levesben, ha hasonló méretű szeletekre vágod őket.
Egy nagy fazékban öntsd fel a vizet, majd add hozzá a szójaszószt, chilipehelyt és sót. Hozd felforra a levest.
A chilipehely fokozza a leves fűszerességét, de ha nem szeretnéd túl erősre, csökkentheted a mennyiségét.
Miután a leves felforrt, add hozzá a kimchit, halat, zöldségeket, és főzd 15-20 percig, amíg a zöldségek megpuhulnak és a hal teljesen megfő.
A hal gyorsan megpuhul, így érdemes figyelni, hogy ne főzd túl.
A végén szórd meg chilipehellyel, és tálald forrón.
Ez a leves friss rizssel a legfinomabb, hogy még gazdagabbá váljon az étkezés.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.