Egy nagy tálban keverd össze a darált kekszet, a porcukrot és a kakaóport.
Használj jó minőségű, lehetőleg édes kekszet a legjobb ízélményért.
Olvaszd fel a vajat, majd add hozzá a tejhez és a vaníliakivonathoz. Keverd össze alaposan.
A vajat ne forrósítsd fel, csak olvaszd meg. A vaníliakivonat helyett használhatsz vaníliás cukrot is.
Öntsd a nedves hozzávalókat a száraz keverékhez, és gyúrd össze, amíg egyenletes állagú, formázható masszát kapsz.
Ha a massza túl száraz, adj hozzá még egy kevés tejet. Ha túl nedves, adj hozzá még egy kevés darált kekszet.
Formázz kis golyókat a masszából, és hempergesd meg őket a kókuszreszelékben, hogy mindenhol befedje.
A golyók formázásához használhatsz egy kiskanalat, hogy egyforma méretűek legyenek. Nedves kézzel könnyebb formázni a golyókat.
Helyezd a kész golyókat egy tálcára, és tedd őket a hűtőbe legalább 1 órára, hogy megszilárduljanak.
A hűtés segít a golyóknak formában maradni és az ízek összeérni.
Tálalás előtt rendezd őket egy szép tálra, és ízlés szerint díszítheted még több kókuszreszelékkel vagy csokoládéforgáccsal.
A kókuszgolyókat tárolhatod a hűtőben, légmentesen záródó dobozban.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.