Mosd meg a friss koriandert, és aprítsd fel. A fokhagymát reszeld le finomra.
A koriandert alaposan mosd meg, és szárítsd meg, mielőtt felaprítod. A fokhagymát reszelheted vagy zúzhatod is.
Egy tálban keverd össze a natúr joghurtot, a lime levét, az apróra vágott koriandert és a reszelt fokhagymát.
Használj sűrű, görög joghurtot a krémesebb állagért. A lime levét frissen facsard ki.
Add hozzá a sót, a borsot és az olívaolajat, majd alaposan keverd össze, hogy sima mártást kapj.
Az olívaolaj opcionális, de selymesebb állagot ad a mártásnak. A só és bors mennyiségét ízlés szerint állítsd be.
Hűtsd a mártást legalább 15 percre, hogy az ízek összeérjenek.
A hűtés segít, hogy az ízek jobban összeérjenek. A mártás hűtőben 2-3 napig tárolható.
Tálald frissen grillezett húsok, zöldségek vagy pita mellé.
A mártás kiváló kiegészítője lehet taco-nak, burrito-nak vagy más mexikói ételeknek is.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.