A rizslisztet egy tálba öntjük, és hozzáadjuk a vizet. Keverjük simára, hogy egy puha tészta állagot kapjunk.
A rizsliszt mennyiségét apránként adjuk hozzá, hogy ne legyen túl ragacsos a tészta.
Formázzunk kis golyókat a tésztából, és helyezzük őket egy tálcára.
A golyókat egyenlő méretűre készítsük, hogy egyenletesen főjenek.
A szezámmagot, kókuszreszeléket és a friss koriandert apróra vágjuk. A koriandert finomra vágva adjuk hozzá a golyókhoz.
A koriander frissessége különleges ízt ad az ételnek, így érdemes alaposan aprítani.
Közben egy nagy fazékban forraljuk fel a vizet és a gyömbért. Amikor a víz forr, tegyük bele a golyókat, és főzzük őket, amíg fel nem jönnek a víz tetejére, körülbelül 5-10 percig.
A gyömbér friss ízt ad az ételnek, és segít a gasztrointesztinális rendszer számára is hasznos hatást biztosítani.
Miután a golyók feljöttek a víz tetejére, vegyük ki őket és tálaljuk egy kis meleg tejjel, szezámmaggal, kókuszreszelékkel és korianderrel.
A tej selymes textúrát ad a golyóknak, és a szezámmag és kókusz tökéletesen kiegészítik a koriandert.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.