Készítsd el a kávét. Használj friss, erős kávét, amely szép aromát ad a recepthez.
A frissen főzött kávé intenzívebb ízt ad, mint a régebbi. Ha nem szereted az erős kávét, készítheted tejszínesebb változatban is.
Vágd a leipäjuusto sajtot kisebb darabokra. Ezt a sajtot nehezen találni, de a friss sajtok egy változata megfelelhet.
Ha nem találsz leipäjuustót, helyettesítheted egy másik friss, enyhén sós sajttal.
Melegítsd a tejet, és öntsd a kávéba, hogy krémesebb legyen.
A tej melegítése előtt győződj meg róla, hogy nem forr, mert különben túlságosan felhígíthatja a kávét.
Tálald a leipäjuusto darabokat egy kis tányéron, és öntsd rá a meleg kávét tejjel. Szórd meg egy kis cukorral, hogy édesebbé tedd.
A kávé édesítését ízlés szerint végezheted, de mindig kóstold meg előtte!
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.