A sertéshúst vágd kis darabokra, és egy nagy lábosban kezd el főzni egy kevés vízben, amíg megpuhul.
A hús főzéséhez friss vízet használj, és ne túl magas hőmérsékleten főzd, hogy megőrizze a hús ízét.
A sárgarépát, hagymát és fokhagymát apróra vágd, majd egy másik serpenyőben olajban pirítsd meg őket.
A zöldségek pirítása előtt hagyd őket egy kicsit pihenni, hogy könnyebben elnyeljék a fűszereket.
A zöldségeket add hozzá a sertéshúshoz, majd folytasd a főzést, amíg az összes hozzávaló összeér.
Ha szükséges, adj hozzá egy kis vízet a főzéshez, hogy ne legyen túl sűrű a leves.
Add hozzá a főtt kukoricát, babot, a búzát, sót, borsot és főzd további 10-15 percig.
A főzés közben folyamatosan kóstold, hogy megfelelő legyen a fűszerezés.
Tálald frissen, friss korianderrel díszítve, és egy kis citromlével meglocsolva.
A friss koriander és citrus frissességet ad az ételnek, tökéletes kiegészítői a gazdag ízeknek.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.